Summer Performance како завршен перформанс на летото во Анастасија Центар

На 31.08.19 беше направена продукција на летната сезона, односно завршен перформанс Summer Performance за деца и возрасни во Анастасија Центар. Различни изразни средства, многу емоции, длабоки мисли на големи и мали...

Continue Reading Summer Performance како завршен перформанс на летото во Анастасија Центар

2nd Birthday Anastasija Center – Анастасија Центар го прослави својот втор роденден со отворен викенд

Отворен викенд со активности во Анастасија Центар по повод вториот роденден „Анастасија“ датира од 1996та година, како модно студио и студио за модерен балет. Во 2017та година започна со работа…

Continue Reading 2nd Birthday Anastasija Center – Анастасија Центар го прослави својот втор роденден со отворен викенд