2nd Birthday Anastasija Center – Анастасија Центар го прослави својот втор роденден со отворен викенд

Отворен викенд со активности во Анастасија Центар по повод вториот роденден „Анастасија“ датира од 1996та година, како модно студио и студио за модерен балет. Во 2017та година започна со работа…

Continue Reading 2nd Birthday Anastasija Center – Анастасија Центар го прослави својот втор роденден со отворен викенд