Summer Performance како завршен перформанс на летото во Анастасија Центар

На 31.08.19 беше направена продукција на летната сезона, односно завршен перформанс Summer Performance за деца и возрасни во Анастасија Центар. Различни изразни средства, многу емоции, длабоки мисли на големи и мали...

Continue Reading Summer Performance како завршен перформанс на летото во Анастасија Центар