Уписи во Анастасија Центар – есен/зима 2019/20

Уписи во Анастасија Центар – есен/зима 2019/20

Анастасија Центар е собралиште на сите креативци, таленти, сонувачи и остварувачи. Уникатно и модерно место во центарот на град Битола, кое се наоѓа на главната и најпозната битолска улица Широк Сокак бр. 61.

Aктивности за деца, млади и возрасни

МУЗИКА

ПОП и ЏЕЗ ПЕЕЊЕ
МУЗИЧКА ТЕРАПИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ
ХОР/ИНСТРУМЕНТИ: ПИЈАНО И ГИТАРА

ТАНЦ

МОДЕРЕН , ЏЕЗ И СОВРЕМЕН ТАНЦ
СОВРЕМЕН ТАНЦ И КОНДИЦИОНЕН ТРЕНИНГ ЗА ВОЗРАСНИ
 ОРИЕНТАЛНИ ТАНЦИ
ПОДГОТОВКА ЗА СВАДБЕН ТАНЦ
ТРЕНИНГ СО ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР

МОДА

МАНЕКЕНСТВО
 МОДНО АТЕЛЈЕ НА КРЕАТОРКАТА АНАСТАСИЈА ЗУЛЕВСКА МИЛЕВСКА КАДЕ СЕ ВРШИ ИЗРАБОТКА НА УНИКАТНИ МОДЕЛИ

 СЦЕНА

 ПРОСТОРОТ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМУВА ЗА СЕМИНАРИ, ДЕБАТИ, РАБОТИЛНИЦИ, ИЗЛОЖБИ, КАКО  СЦЕНА ЗА ТЕАТАР, ПЕРФОРМАНСИ, МОДНИ РЕВИИ и МУЗИЧКИ АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТИ.
 Сите заинтересирани можат да добијат информации преку фб, директно во центарот со работно време од понеделник до петок, од 10ч.- 22ч. или на контакт телефоните: 047 614 666; 070 477786.
 
ЦЕЛИ НА АНАСТАСИЈА ЦЕНТАР
Психофизички и духовен развој на децата, младите и возрасните во градот Битола и пошироко;
– Подигнување на свеста кај младите и возрасните преку уметноста;
– Враќање на вистинските норми и вредности на живеењето;
– Максимално акцентирање на младите таленти и нивна целосна поддршка; 
– Доближување на сцената до членовите и практична реализација на нивните активности;

– Еднаквост на лицата со попреченост и пречки во развојот во секојдневното окружување, како и нивни психофизички, емоционален и духовен развој преку организирање на културно – уметнички манифестации и нивна социјално општествена инклузија.

– Обуки за здрав начин на исхрана и грижа за сопственото здравје

Leave a Reply