ПРОГРАМА НА АКТИВНОСТИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ/

ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ПРОСТОР

 * МУЗИКА

– ПЕЕЊЕ (ПОП/ЏЕЗ)

– ИНСТРУМЕНТИ: ПИЈАНО И ГИТАРА

– МУЗИЧКА ТЕРАПИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ

* ТАНЦ

– МОДЕРЕН , ЏЕЗ И СОВРЕМЕН БАЛЕТ

– СОВРЕМЕН ТАНЦ И КОНДИЦИОНЕН ТРЕНИНГ ЗА ВОЗРАСНИ

– СЦЕНСКО ДВИЖЕЊЕ И ГЛУМА (ЗА ПЕЈАЧИ И ТАНЧЕРИ)

– ОРИЕНТАЛНИ ТАНЦИ

– ПОДГОТОВКА НА ПЕЈАЧИ ЗА НАСТАПИ

– КОРЕОГРАФИЈА ЗА ФЕСТИВАЛИ И ДРУГИ НАСТАНИ

– СВАДБЕН ТАНЦ

* МОДА

– МОДНО АТЕЛЈЕ – ИЗРАБОТКА НА УНИКАТНИ МОДЕЛИ

– МАНЕКЕНИ И ФОТОМОДЕЛИ ( ДЕЦА И ВОЗРАСНИ)

– АГЕНЦИЈА ЗА МОДЕЛИ И ФОТОМОДЕЛИ (ВОЗРАСНИ)

* ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ПРОСТОР

– СЦЕНА (ТЕАТАР, ПЕРФОРМАНСИ, МОДНИ РЕВИИ,

МУЗИЧКИ АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТИ)

– СЕМИНАРИ

– ДЕБАТИ

– РАБОТИЛНИЦИ

– ИЗЛОЖБИ

***

Во центарот е поставен правилник со кодекс на однесување и облекување на сите членови.

***

Сите заинтересирани можат да добијат информации преку фб, директно во центарот со работно време од понеделник до петок, од 10ч.- 22ч. или на контакт телефоните: 047 614 666; 070 477786.

***

Ве очекуваме !

______________________________________________

ANASTASIJA CENTER

ACTIVITIES

MUSIC

VOICE TRAINING (POP / JAZZ SINGING)

PIANO AND GUITAR LESSONS

MUSIC THERAPY FOR PEOPLE WITH DISSABILITIES

DANCE

CONTEMPORARY, JAZZ AND MODERN DANCE

 ORIENTAL DANCE

PERFORMERS PREPARATION

CHOREOGRAPHY FOR FESTIVALS AND EVENTS

FASHION

CLOTHING ATELIER (FASHION DESIGNER – ANASTASIJA ZULEVSKA – MILEVSKA)

MODELING AND PHOTOMODELING

PERFORMING ARTS STAGE

(PERFORMANCES, FASHION SHOWS, MUSIC ACOUSTIC CONCERTS, WORKSHOPS, EXHIBITIONS)

 

***

Contact: +38947 614 666; +38970 477786 anastasija_center@hotmail.com