Модно Студио

Модно студио

Анастасија Зулевска Милевска

Анастасија Зулевска Милевска

Моден Дизајнер

Be yourself. Live with style.

 

– Изработка на дизајнирана облека
(по нарачка)
– школа за Манекенство

МАНЕКЕНИ И ФОТОМОДЕЛИ

АГЕНЦИЈА ЗА МОДЕЛИ И ФОТОМОДЕЛИ

МОДНО АТЕЛЈЕ

Спортска облека

 

Свечена облека

 

Модни настани и Перформанси

РЕТРО