Анастасија Центар е собралиште на
сите креативци, таленти, сонувачи и остварувачи.
Уникатно и модерно место во центарот на град
Битола, кое се наоѓа на главната и најпозната
битолска улица Широк Сокак бр. 61.

BE PART OF ANASTASIJA CENTER

Play Video
 

 

Aктивности за деца, млади и возрасни

МУЗИКА

ПОП и ЏЕЗ ПЕЕЊЕ
ХОР
ИНСТРУМЕНТИ: ПИЈАНО И ГИТАРА
МУЗИЧКА ТЕРАПИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ

ТАНЦ

МОДЕРЕН , ЏЕЗ И СОВРЕМЕН БАЛЕТ
СОВРЕМЕН ТАНЦ И КОНДИЦИОНЕН ТРЕНИНГ ЗА ВОЗРАСНИ
 ОРИЕНТАЛНИ ТАНЦИ
ПОДГОТОВКА ЗА СВАДБЕН ТАНЦ
ТРЕНИНГ СО ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР

МОДА

МАНЕКЕНСТВО
 МОДНО АТЕЛЈЕ НА КРЕАТОРКАТА АНАСТАСИЈА ЗУЛЕВСКА МИЛЕВСКА КАДЕ СЕ ВРШИ ИЗРАБОТКА НА УНИКАТНИ МОДЕЛИ

СЦЕНА

 ПРОСТОРОТ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМУВА ЗА СЕМИНАРИ, ДЕБАТИ, РАБОТИЛНИЦИ, ИЗЛОЖБИ, КАКО  СЦЕНА ЗА ТЕАТАР, ПЕРФОРМАНСИ, МОДНИ РЕВИИ и МУЗИЧКИ АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТИ.
 Сите заинтересирани можат да добијат информации преку фб, директно во центарот со работно време од понеделник до петок, од 10ч.- 22ч. или на контакт телефоните: 047 614 666; 070 477786.
 
Follow us in Instagram
Instagram did not return a 200.

Anastasija Center is a gathering place for all creators, talents and dreamers. Unique and modern place located in the heart of the city of Bitola, on the main street - Shirok Sokak No.61

Двете социјални претпријатија „Anastasija Center“ и „Center Lounge & Fresh Bar“ се поврзани на неколку нивоа и формираат еден комплетен центар, кој е можност за изградба на една индивидуа која ќе може да функционира самостојно или во група, да развива или да учествува во изградбата на едно поздраво и посвесно општество. 
Преку пеење, танцување, сценско движење, разговори и насоки од страна на музичкиот педагог се влијае врз подобрување на физичкото, менталното и духовното здравје и состојба на лицата со нормален развој и лицата со поречености во развојот.

Во истиот објект, веднаш под просторот на „Anastasija Center“, се наоѓа и социјалното претпријатие „Center Lounge & Fresh Bar“ првиот ресторан за непроцесирана и здрава храна во Битола. Ресторанот промовира здрав начин на исхрана. Преку едукативните активности и начинот на функционирање во него, се активира процесот кај луѓето за кревање на свесноста кон исхраната, љубовта кон своето тело и вистинското внимание при хранењето, а со тоа и подигнување на повисоко и почисто ниво на мислата, која има уште пораздорна и поисцелителна моќ.

 

 

 

ACTIVITIES

MUSIC

VOICE TRAINING (POP / JAZZ SINGING)
CHOIR
PIANO AND GUITAR LESSONS
MUSIC THERAPY FOR PEOPLE WITH DISSABILITIES

DANCE

CONTEMPORARY, JAZZ AND MODERN DANCE
 ORIENTAL DANCE
PERFORMERS PREPARATION
CHOREOGRAPHY FOR FESTIVALS AND EVENTS
PERSONAL TRAINING

FASHION

CLOTHING ATELIER (FASHION DESIGNER – ANASTASIJA ZULEVSKA – MILEVSKA)
MODELING AND PHOTOMODELING

PERFORMING ARTS STAGE

(PERFORMANCES, FASHION SHOWS, MUSIC ACOUSTIC CONCERTS, WORKSHOPS, EXHIBITIONS)
 
Contact: +38947 614 666; +38970 477786 anastasija_center@hotmail.com
 

Join Our:

0
Members on Facebook!

Join Our:

0
Members on YouTube!

Recording studio & Music Production  (Partnership with Anastasija Center)