Новости

Битолските таленти пееја, свиреа и танцуваа со љубов за Бобан

Битолските таленти пееја, свиреа и танцуваа со љубов за Бобан

Денес, на 14.10.2023 од 11:00-14:00 часот, на плоштад Магнолија, се оддржа хуманитарен концерт за Бобан, со цел да му се помогне на овој млад живот и татко на две малолетни деца да се избори и да се излекува. Анастасија Центар заедно со Стефанија, го поддржа овој...

Таленти и многу љубов на концертот „После дождот доаѓа сонце“ во Анастасија Центар

Таленти и многу љубов на концертот „После дождот доаѓа сонце“ во Анастасија Центар

На 22ри септември во Анастасија Центар се одржа музичкиот концерт „После дождот доаѓа сонце“ на вокалната група Анастасија Центар, од класата на дипл. музиколог и поп/џез пејачка Стефанија Милевска Враниќ. Силниот аплауз и позитивната енергија, беа одговор на...

Музички концерт „После дождот доаѓа сонце“ во Анастасија Центар

Музички концерт „После дождот доаѓа сонце“ во Анастасија Центар

Музички концерт „После дождот доаѓа сонце“ на вокалната група на Анастасија Центар, од класата на дипл. музиколог и поп/џез пејачка Стефанија Милевска Враниќ.Локација: Анастасија Центар (Шар Планина 27) Дата: 22.09.23 (Петок)Време: 19ч.Влез слободен Концертот ќе ја...

Уписи во Анастасија Центар сезона 23/24

Уписи во Анастасија Центар сезона 23/24

И оваа сезона уникатниот центар за уметности „Анастасија“, врши уписи за сите возрасти! Активности кои можат да се посетуваат: Танц (модерен балет, џез и современ танц) Пеење (соло или во вокална група) Тренинг за возрасни (Flow & Movement Concept training)...

Љубителите на модата под импресии од ревијата ,,Бесконечност“ на Анастасија Зулевска

Љубителите на модата под импресии од ревијата ,,Бесконечност“ на Анастасија Зулевска

Модната ревија „Бесконечност“/Infinity на креаторката Анастасија Зулевска го носи името, затоа што уникатните парчиња немаат рок на траење, немаат време и ограничување во изразот. На 28ми јуни, во кристалната сала на Офицерски Дом Битола, се одржа модната ревија...

Модна ревија „Бесконечност“ на Анастасија Зулевска вечерва во Офицерски Дом Битола

Модна ревија „Бесконечност“ на Анастасија Зулевска вечерва во Офицерски Дом Битола

Вечерва во 20ч., во кристалната сала на Офицерски Дом Битола, ќе се одржи модната ревија „Бесконечност“/Infinity на креаторката Анастасија Зулевска. Сите љубители на модата можат да уживаат во новите модни креации.

ПРВО МЕСТО ЗА „ИСЦЕЛИТЕЛ“ НА АНАСТАСИЈА ЦЕНТАР НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ТАНЦОВ НАТПРЕВАР „STAGE INTERNATIONAL DANCE COMPETITION” ВО СКОПЈЕ

ПРВО МЕСТО ЗА „ИСЦЕЛИТЕЛ“ НА АНАСТАСИЈА ЦЕНТАР НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ТАНЦОВ НАТПРЕВАР „STAGE INTERNATIONAL DANCE COMPETITION” ВО СКОПЈЕ

Мјузиклот ,,Исцелител” во продукција на Анастасија Центар со 30 учесници го освои првото место во категорија Мјузикл за деца. Кореографија и музика потпишува Стефанија Милевска Враниќ.