Третиот роденден на Анастасија Центар прославен со креативниот Перформанс – Три

Третиот роденден на Анастасија Центар беше прославен со креативен перформанс – ТРИ. На 11ти март, сцената на Анастасија Центар беше целосно превземена од талентираните млади уметници – перформери и учесници: Емилија Христовска, Анастасија Јовановска, Сања Лазаревска, Екатерина Мицевска, Валерија Костовска, Стефани Мижимаковска, кои креираа сопствени движења, даваа идеи, пишуваа свои авторски текстови. Кореографијата и режијата беа на Стефанија Милевска.

Continue Reading Третиот роденден на Анастасија Центар прославен со креативниот Перформанс – Три

Роденденски перформанс| 3 години Анастасија Центар

Роденденски перформанс во Анастасија Центар – ТРИ Среда / 11.03. / 20 ч. Три години се создаваат млади уметници – перформери, кои денес креираат сопствени движења, даваат идеи, имаат свој став, имаат свое мислење. Како младите перформери ќе влијаат на вашето секојдневие, проверете и самите…

Continue Reading Роденденски перформанс| 3 години Анастасија Центар

Summer Performance како завршен перформанс на летото во Анастасија Центар

На 31.08.19 беше направена продукција на летната сезона, односно завршен перформанс Summer Performance за деца и возрасни во Анастасија Центар. Различни изразни средства, многу емоции, длабоки мисли на големи и мали...

Continue Reading Summer Performance како завршен перформанс на летото во Анастасија Центар

2nd Birthday Anastasija Center – Анастасија Центар го прослави својот втор роденден со отворен викенд

Отворен викенд со активности во Анастасија Центар по повод вториот роденден „Анастасија“ датира од 1996та година, како модно студио и студио за модерен балет. Во 2017та година започна со работа…

Continue Reading 2nd Birthday Anastasija Center – Анастасија Центар го прослави својот втор роденден со отворен викенд