Со музички перформанс на „Солстис“ Стефанија и Владимир го празнуваа денот на Музиката

Со музички перформанс на „Солстис“ Стефанија и Владимир го празнуваа денот на Музиката

Вчерашната музичка магија на Широк Сокак пред Киното Манаки, беше музичкиот перформанс на Стефанија и Владимир, збогатено со танцот на заштитните лица на Анастасија Центар (Ангела, Сања, Емилија и Анастасија).

Нови кореографии и награди за Анастасија Центар на IDC Штип

Нови кореографии и награди за Анастасија Центар на IDC Штип

Нови кореографии и награди за Анастасија Центар на IDC Штип.
За кореографијата се погрижи Стефанија Милевска Враниќ, костимите ги изработи Анастасија Зулевска, а фотографиите се на Ивона Кочов.

Со „Танцувај – Без предрасуди“, Анастасија Центар го одбележа денот на танцот

Со „Танцувај – Без предрасуди“, Анастасија Центар го одбележа денот на танцот

Анастасија Центар со отворен час во Градскиот Парк во Битола, го одбележа Интернационалниот ден на танцот (29.04.). Отворениот час беше од информативен карактер за начинот и пристапот на кој работи Центарот, повикувајќи ги сите заинтересирани да се приклучат на ова музичко – танцово доживување.